str. Filarmonicii, nr.18, Sibiu, Romania Tel / fax: 0269 210307 Email : scoala_speciala1@yahoo.com

Proiectul “Take my hand and be my friend!”

Proiectul “Take my hand and be my friend!” are ca scop principal sa imbunatateasca calitatea si accesibilitatea elevilor cu CES la educatie prin gasirea, creearea si punerea in valoare a celor mai bune metode folosite la nivel european.
Prin parteneriatul european vor fi identificate, dezvoltate si produse materiale de invatare care vor imbunatati metodele si mijloacele de lucru pentru elevii cu CES si pentru persoanele care au grija de ei (parinti, profesori, pedagogi, logopezi, etc)

„Take My Hand and Be My friend !” („Da-mi mana si fii prietenul meu!”).

Proiectul isi propune sa gaseasca cele mai bune mijloace de a ajuta si educa parintii elevilor cu CES.
Partenerii vor schimba, invata , promova, si aplica practice moderne de lucru, experiente si metode de lucru cu elevii cu CES.
Grupurile de lucru din fiecare tara vor fi deschise catre toti actorii sociali implicați in educatia speciala din fiecare tara(organizatii, institutii, autoritati) care ar putea beneficia de pe urma experientelor comune. Se va ajunge astfel la conturarea unei atitudini pozitive a societatii spre acest grup marginalizat.
Produsul final va fi un manual bilingv- in engleza si in limba fiecarei tari partenere- publicat pe hartie si e web-site-ul fiecarei scoli..
Institutiile participante vor folosi tehnici moderne de comunicare pentru a mentine contactul unele cu altele.