[frame src=”http://csei1sibiu.ro/wp/wp-content/uploads/2012/03/Malta.jpg” width=”540″ height=”330″ lightbox=”on” ]
[space height=”20″]

ICT for Collaborative, Project-Based, Teaching and Learning

[divider]
[space height=”20″]
[dropcap type=”circle” color=”#ffffff” background=”#555555″]I[/dropcap]CT for Collaborative, Project-Based, Teaching and Learning este un proiect Comenius de mobilitate individuală la care a participat în calitate de beneficiar d-na inst. Carmen Voinea, în perioada 8-14 august 2010 in Malta. Instituţia organizatoare a proiectului este Smart Solutions LTD., reprezentată prin prof. Emil Vassalo.

[dropcap type=”circle” color=”#ffffff” background=”#555555″]A[/dropcap]cţiunea se adresează cadrelor didactice din învaţământul preuniversitar şi are ca scop îmbunătăţirea calităţii educaţiei şcolare prin participarea acestora la stagii de formare continuă.

[dropcap type=”circle” color=”#ffffff” background=”#555555″]A[/dropcap]ceste stagii trebuie să se desfăşoare în altă ţară europeană decât aceea în care participantul îşi desfăşoară activitatea profesională. Astfel, participantul este încurajat să-şi îmbunătăţească cunoştinţele şi competenţele de predare şi să cunoască mai bine modul în care se realizează educaţia şcolară în Europa. Durata stagiilor de formare poate fi de 5 zile efective – 6 săptămâni.

[divider]
[space height=”20″]

[list type=”check”]

[/list]

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *